Wow updating setup files

posted by | Leave a comment

________________________________________________Account and Technical Services If the Forum isn't helping, contact a Support Rep directly: try toggling compatibility modes — turning it off and on, and trying different compatibility modes: https://us.battle.net/support/en/article/disabling-compatibility-mode-pc________________________________________________Account and Technical Services If the Forum isn't helping, contact a Support Rep directly: Launcher: World of Warcraft\World of Warcraft Launcher.exe________________________________________________Account and Technical Services If the Forum isn't helping, contact a Support Rep directly: you make sure the Secondary Logon Service is running and enabled? Fw-300 #ya-qn-sort h2 /* Breadcrumb */ #ya-question-breadcrumb #ya-question-breadcrumb i #ya-question-breadcrumb a #bc .ya-q-full-text, .ya-q-text #ya-question-detail h1 html[lang="zh-Hant-TW"] .ya-q-full-text, html[lang="zh-Hant-TW"] .ya-q-text, html[lang="zh-Hant-HK"] .ya-q-full-text, html[lang="zh-Hant-HK"] .ya-q-text html[lang="zh-Hant-TW"] #ya-question-detail h1, html[lang="zh-Hant-HK"] #ya-question-detail h1 #Stencil . When I try to reopen Wo W I get the world of warcraft launcher window stating that it is updating setup files. I have read some of the other threads on this and none of the troubleshooting steps worked.I am directly connected to my network (non wireless). Bestwifeever, let's try deleting the cache, and see how that goes.________________________________________________Account and Technical Services If the Forum isn't helping, contact a Support Rep directly: Program Data folder is hidden by default.Well, exactly what I expected, with the patch of today, When i tried to relog to a different char and got disconnected, and after that being told that Wow needed patching, I was expecting the same problem to rise, and it Did. I have this problem as wellcame back to PC after some time today and when i launched Wo W i got stuck on updating game filesi tried all sorts of tricks with deleting some folders, disabling anti virus and firewalls, but nothing helped so i went and removed the game from my PC to try and re-installbut now when i try to re-install i'm stuck again on same thing so i'm in even bigger problems now...i checked that link Jackii but my Secondary Logon was already Automatic so that isn't the problemhelp please!

When I tried to get back in all the servers where in red font and I could not connect to any of them. I know I am connected to the internet as I am posting this in the forums.

starting to get really pissed, I can say with 100% certainty that this problem cannot be because of my computer, Blizz made some mistake here.

Impossible to change the US version to EU I think, unless someone knows how its done.

If Blizzard were sincere, they would be answering or at least directing players with this problem to a fix.

I think the blues may not have an answer at this time and they are keeping their heads low..

Leave a Reply

Free online hot sex chat sighs